Наше щастя

То наше щастя – тулитися серцями посеред ночі й хуртовини.
Для всіх інших – то лише те, що відбувається не з ними.

То наша радість –  доторкатися устами серед картини дощу та зливи.
Для всіх інших – то лише те, що відбувається не з ними.

Це в нашій долі – зустрітись, покохати й удвох почуватись щасливо.
Для всіх інших – це лише те, що відбувається не з ними…


Рецензии