Зивяли квити

Зівялі квіти більш не вянуть,
Їм нема чого втрачать
Вони під небом поміж хмар літають.
Вони заплутались в твоїх очах.

Тікай.
Забудь цей подих.
Тікай за хмари.
За гори відлітай.

Зівялі квіти більш не вянуть.
Зівяли.Ніколи і не були живі.
Вони за нею відлітали.
На глибину її душі.

Забудь.
Тікай від цих очей.
Забудь.
Не згадуй і не памятай.

Зівялі квіти більш не вянуть.
Зівялі.Тіло обплітали навкруги.
І болісно зтискали шию.
Подих не проходив до душі.

Зівялі квіти.
Вони не будуть більш живі.
Зівялі квіти.
Тікай.Забудь їх назавжди.

(15.08.10)


Рецензии