I знов про головне...
Блаженні дні, де світла і тепла багато,
де хата пахне татаринням,
де з ринви капає роса,
де ти щасливий,
бо кохана спить,
а ти вдихаєш смак її волосся,
що пахне флоксами та чебрецями...
А біля цямрини криниці голівки золоті гвоздики,
а далі чорнобривці, хризантеми...
і тема переходить в тему,
але кружляє навколо "кохаю"
як та Зоря довкруг Ярила
і що б мені не говорили,
я вірю в істину просту:
живем допоки любимо_кохаєм,
бо далі...
"нащо і для чого?"...
Свидетельство о публикации №111071805561