ожиданье

"Ожиданье - самый скучный повод"
Земфира

чекати. що може бути гірше?
тремтіти від кожного шороху
звуку,
голосу..
чи можу я більше не думати
про кожного твого ворога?

про те, що до дому не дійти можеш,
впавши на сходах від інфаркту
раптового.
а, може, не буду думати. хочеш?
про навиліт кулю від пересічного
хворого.

про твою, навскісь відлітаючу, голову.
ти б тільки знав, яки жахи в мізках крутяться:
я не думаю про чарівника доброго,
свідомість захопила емоційна дурість ця.

але ти в мене сильний.
ти зможеш.
я в тебе пристрасно вірю.
проламаєш всі карки, паркани.
я ніколи не втрачу надію.

і терпляче так буду чекати,
доки ключ твої двері відчинить.
прагну тобі допомогати.
проте, ти не дозволиш зайти навіть.


Рецензии