***

жахливо: не мати змоги спати,
доки не знаю: з тобою все олрайт.
я можу лиш тінню мовчати
в пустелі твоїх почуттів гігабайт.

я можу лиш тихо дивитись на двері.
чекати, доки ти в них похмуро зайдеш.
ми тут всі трохи хворі на бері-бері.
- я хвора: я люблю тебе.
- я теж.


Рецензии