Нокта куйдым йорэгемэ
Нокта куйдым йорэгемэ , мэхэббэт хислэренэ.
Телгэлэмэскэ кун,елне , ялганлык сузлэреннэн.
Язмышым белэн шаярып , гашыйк булып йормэскэ.
Ж,анымны утта яндырмый , хикмэтле хис котмэскэ.
Кабатламаска ялгышны , алдагы коннэремдэ.
Ышанмаска мэхэббэткэ , йорэкне койдерсэдэ ,
«Тик сине генэ соям» дип , эйткэн назлы сузлэргэ.
Тузэргэ ж,авап бирмиче , сою коткэн кузлэргэ.
Онытмаска : баштан уткэн «давыллы» союлэрне ,
Ан,ламыйча уз узен,не , «куктэ очып» йоргэнне ,
Бер караштан эзер булып « таулар эйлэндергэнне»,
Сойгэн йорэкне яралап , ялгызлык "койдергэнне" .
Нокта куйсамда йорэккэ , кун,елем оныталмый.
Ж,анымнан уткэн хислэрне , сызып ташлап булалмый.
Ваемсыз мин карасамда мэхэббэт хислэренэ.
Язмыш тагын нэрсэ язган алдагы коннэремдэ?
(25.12.08г.)
Свидетельство о публикации №111071701529