Як. Спека
Світ повільно по склері стелиться.
Я - мала нікотинова пляма
На свідомості невростеніка.
Місто пахне густими смолами,
А хотілося б міддю мокрою,
Місто хоче зробити кволою,
Водить тихо по шкірі охрою.
Я не вмію чинити опору...
Свидетельство о публикации №111071504834