Шукай

Життя летить,
Летить без впину,
Чарівна мить,
Люби Вкраїну!

Нема життя ,
Як жить без мрії,
То неба цвіт,
Небесні вії…

Шукай себе,
Поміж всіх люде,
Шукай живе,
У себе в грудях

Воно горить,
Чимдуж палає,
Однеє серце,
Не згорає…

Як та надія,
Що згубилась,
Як у Шевченка, -
Потопилась…

Якщо живий,
Люби родину,
Люби життя,
Люби Вкраїну!


Рецензии