Лунае, мов павутиння

 Лунає, мов павутиння
 Заманює, наче хижак
 То може між нами взаємне тяжіння?
 То, може, таємний знак?
 То, може непорозуміння
 Таке, що відбувається вдвох?
 Ти привід? Ти моє видіння?
 А, може, ти просто – мій Бог?
 І як відрізнити від темряви світло?
 І як відрізнити любов від життя?
 Візьмемося за руки... підіймемось в повітря
 Насправді, зізнаюсь, демон – це я


Рецензии