без сну
спати лягати в обійми твої,
і засинати твоєю і голою,
і не шукати в кімнаті її.
хочу назад у польоти над розумом,
хочу кричати, що ти тільки мій,
та павуки павутинням заплутали
всі ті слова, а ще більше думки.
ні, я не виживу! ти розлюбив мене,
ти все розбив в мені, вже не збереш.
ні, не пробачу, всіх твоїх вибачень
стане на кілька майбутніх життів.
як я стомилася! хочу нормальності, -
ніжності ніжної, кохання коханого.
ти не оціниш моєї вдячності,
як я старалася бути жаданою.
ніч не закінчиться, поки тебе нема
п’ю заспокійливе, - заздрю тобі
ти так спокійно залишив все вимислом,
а я повірила в твої казки...
Свидетельство о публикации №111071501097