Стрiпнувсь болотяний бугай...

Стріпнувсь болотяний бугай
Посеред ночі, серед літа
І тиша, вечором розлита,
Чатує знов Зелений Гай.

Вікно, розчинене у сад,
Торкає місяць, срібла повен.
І спомин, як весняна повінь,
Верта мої літа назад.

Бо там усе - у тій порі,
Коли вишневий вир голубив,
І губи пізнавали губи,
Й серця ширяли угорі.

Як це забуть?
             Ці миті - вічні
Збадьорять кров, хлюпнуть снаги,
Проб'ються крізь дощі й сніги,
Зневіру і вітри космічні.

Я з ними - юний, зрозумій,
Цієї ночі серед літа,
Де тиша, вечором розлита,
Чатує давній спомин мій.


Рецензии
Наче скупалась в чистім джерелі.....
Прекрасно!!!

Любовь Иванова 2   26.08.2011 15:24     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.