Iсторiя про нас

Руками ловити час,
Зупиняти його істериками,
Ця історія буде про нас,
Така собі, міні-містерія.
Яскрава, швидка і неперевершена,
Захопить собою усіх глядачів.
Але дуже швидко закінчиться,
Пробач, та ти сам так хотів.
Ти вже не затримаєш потягу,
А я не почую твоє "Зачекай".
Зачинивши вікна від протягу,
Я просто питиму чай.
І нехай тебе більше не буде,
І нехай, я не втримаю часу.
Ти подарував мені чудо,
І я не тримаю образи.


Рецензии