нiколи нiколи

ніколи ніколи не буде країна
богатою як і раніш
бо дуже богатих хіба що третина
а решта рабами у них нехочу я в рабство
мій дід вже там був богатим не можу
грошей не здобув, куди ж мені зараз
мій голос луна, ви ж скажете
годі тобі старина,
Хіба ж я багато у Бога просив
щоб він тільки сіллю мій хліб покропив


Рецензии