Поруч з тобою
Прилечу до тебе на крилах ночі.
Розкрию твої очі.
Зазирну у твої зіниці,
Немовби, я пташка з твого сна.
Зітру всі твої негаразди
Та страждання.
Буду жити у тебе в оселі.
А коли тобі стане сумно -
Підійди до моєї золотій клітці,
Візьми мене до себе в обійми,
Відчуй серцем моє кохання.
Тоді ти теж станеш пташкою
Та полетиш зі мною
До дивовижного світу...
Свидетельство о публикации №111071404831
Алгебра Чувств 22.08.2011 00:36 Заявить о нарушении