За межами неба

За межами неба, без звичних вагань,
Забула про дійсність без міркувань,
На мить лиш воскресла, не для живих,
І зрячою стала серед сліпих.

За межами неба, за межами сна,
За зиму біліша моя весна,
Ні холод, ні жар, а ні тепло,
За межами неба усе все одно.

Уверх підіймаюся і без зупину,
У карусель всекосмічну я рину,
І тільки лиш небо і тільки лиш я,
І незрозумілі мені почуття,

Де чорне і біле, де попел і дим,
Зливається все і я з димом тим,
Ні болю, ні смутку, а ні думок,
За межами неба усе все одно.


Рецензии