Квiтуче дерево

Там, де небо стрічає  світанки,
Там, де зорі народжують ранки,
Де купається небо в любові,
Ти поклич мене здалеку знову,

Я почую  можливо, і знову,
Ти зігрієш своєю любов'ю
Моє серце і тіло і душу,
Мої сльози губами осушиш,

Раптом голову схилиш на плечі мені,
І побачиш, що я не в вісні,
Що не снюсь я, а поруч з тобою,
Проводжаю зорю за рікою,

Ми під деревом щастя квітучим,
Спів пташок будем слухать співучих,
Ти обіймеш мене, поцілуєш,
І кохання в мені знов раптово розбудиш.


Рецензии