Полiт

Візьми мої руки, звільни мої крила,
Я хочу зустрітися з світом ідилій,
Я волю здобути заслужену хочу,
Літати по небу безхмарної ночі

Не птахом , не зіркою, просто літати,
З тобою мій любий цей світ пізнавати,
Польотами - мрії ми наші назвемо,
З собою в польоти кохання візьмемо.

На небо подивлюсь і вже відчуваю,
Як погляд тебе твій уверх підіймає,
І в дощ одночасно про зустріч ми мрієм,
Нехай же здійсняться всі наші надії.

 


Рецензии