Привiт матусю

Вона шепоче з тихим вітром,
Мене в обійми пригорта,
І я не можу більше бігти,
Тікати від свого хреста,
 

Моє майбутнє пророкує,
А я їй вірю і боюся,
Не знаю як, коли і звідки,
В соє минуле повернуся,

Вона чекає серцем знов,
Гукає здалека мене,
Та зла уся моя любов,
Мене крізь біль вона веде,


Але крізь сльози їй скажу я,-
"Привіт матусю, ось і я".
 


Рецензии