Вiльне серце

Серце стогне, серце б'ється,
Ніби птах на волю рветься,
Я відкрию двері в небо,
Що ведуть мене до тебе,

Над землею над рікою,
Буду я завжди з тобою,
Вільним птахом, що як серце,
Вільно в тілі моїм б'ється.


Рецензии