Боюся жити

Мій гріх солодкий - то любов,
Вона одна мене вбиває ,
Без неї в жилах сохне кров,
А з нею серце вилітає.

В мені два світа прижила,
Один то пекло, інший - рай,
Обоє душу як бджола,
Кусають жалами за край,

Вона вже звикла як і я,
Терпіти біль, і жити з ним,
Не відчуваючи життя,
Боятись жити з болем тим.

І кожен раз боятись пекла,
Його холодного вогню,
І кожен раз давати вмерти,
Своєму раю у бою.


Рецензии