Гэлэмнэрдэ булмый мизгелне туктатып

 
Алла   белэн   гэлэмнэрдэ  яратылган ,
Бар  яшэгэн  ж,ан    иясе ,  Ж,ир   йозендэ  .   
Саф   хаваны  туган  чакта  ,  сулыш  алган ,
Кояш нуры   ж,ылы    биргэн    йозлэренэ.

Килэчэктэ       бэндэ   эзли  жан,  кодрэтен.
Тормышында     узенэ   тин,    кэнэгэтен.
Юллар   утэ  ,  еллар   котэ    уз   бэхетен  ,
Кылган    эшлэреннэн   ала     бэрэкэтен.
 
Хэр   кешеннен,     кун,елендэ    бар     омете  ,
Ышаныч   бар ,  бар  Алласы  , мэхэббэте.
Тормышында    ирешугэ   бар   хыялы.
Яшьлэй  алган  ,  уз   ж,анында   бар  иманы.
 
Яши  кеше  биргэн    язмышка   буйсынып.
Сайлап  алган  тормыш   юлында   омтылып.
Кайссы   якка   алып    барсада   юллары ,
Узып  булмый  тэбигэть нен,     кануннарын.

Булмый   узгэртеп    юлын   тормышнын,.
Булмый    алдап   бирелгэн   язмышны.
Гэлэмнэрдэ  булмый  мизгелне  туктатып.
Телэсэктэ   узгэртергэ  дип   тырышып.
(12,07,2011г,)


Рецензии