Бэхет - шук шаяртамы?
Халык эйткэн сузлэрен :
«Бэхет сине узе табыр ,
Кирэк булырга сабыр».
Ан,ламаем бу бэхетне ,
Нишлэп мине тапмый ул?
Кумпе еллар инде утте?
Купме юллар уттем шул!
Эллэ узем табалмаслык ,
Итеп , анан качаммы?
Эллэ арткарак каламмы?
Эллэ алга чабаммы?
Эллэ мине эзлэмичэ ,
Бэхет - шук шаяртамы?
Бэлки мин,а насйп булган ,
Бэхетем янымдамы!
(01,07,2011г,)
Свидетельство о публикации №111071403374
Нурзиля Ахметова 1 14.07.2011 18:45 Заявить о нарушении