Передчуття любовi...
Солодше за любов.
У трепетній обнові
Нам сонячно обом.
Ще слів нема між нами -
У доторку очей
Несміла телеграма
До серця потече.
Шаріються обличчя,
Мов сад, цвіте душа.
І нам наговориться
Ніхто не заважа.
Свидетельство о публикации №111071308125