Нацалованыя губы

                (1990-91гг.)
Am
Хтосьці кліча цябе любай,

Хтосьці ўдзень цябе галубіць,
                A7                Dm      Am
Хтосьць пяшчотна прытуляе у начы.
             Dm                G
Ты куды бяжыш, дзяўчына,
           C                Am
Пачакай, хаця б хвіліну
        Dm                E                Am
І давай з табою сумна памаўчым!
                Dm             G
         Нацалованыя губы,
                C              Am
         Зацалованыя губы,
                Dm             E              Am
         Пацалункавыя губы у цябе.
                Dm            G
         Нібы коцікі вясною,
                C               Am
           Быццам коцікі вясною,
                Dm          E                Am
           Нібы познія каточкі на вярбе.
Я не ведаю, напэўна –
Можа ты сама царэўна,
Можа, ў цераме лазоравым жывеш?
Ну, куды бяжыш, дзяўчына,
Пачакай хаця б хвіліну,
І чаму ты мяне ў казку не завеш?
          Нацалованыя губы…
Як завуць цябе? – не знаю,
А душа мая спявае,
Нібы я з табой знаёмы паўжыцця.
Толькі імя назаві мне,
І блакітнымі вачыма
Усміхніся напаследак мне хаця б!
             Нацалованыя губы,
             Зацалованыя губы,
             Ты другому свае губы аддасі!
              Калі так, то я не буду,
               Больш спяваць табе не буду,
              Больш спяваць табе не буду – не прасі!
              Нацалованыя губы,
               Зацалованыя губы…


Рецензии