Яратмыйча яшэп булмый
Кем минем кулны алыр.
Кем узен булэккэ итеп.
Янымда бергэ калыр.
Пар булып яши алабыз.
Яратмыйча тузмэбез.
Бэхеткэ каршы барабыз.
Язмыштан бер узмыйбыз.
Бергэ пар буласы килэ.
Сойлэшэседэ килэ.
Яратмыйча яшэп булмый.
Кайгы тугел, юк бэлэ.
Кайгысыз яшэп булмастыр.
Кайгылар булсын сирэк.
Бар беренне яратышып.
Жырлап яшэргэ кирэк.
Мэххэбэт ул тыныч килмэс.
Йорэклэр яныр горлэп.
Туктамыйча бер уйнамас.
Гармунчыга ял кирэк.
Мэхэббэт кукрэгебездэ.
Йорэклэр доп дол уйный.
Кузгэ карап елмайсагыз.
Кунеллэр колеп жырлый.
Уйна гармун авыл коен.
Колакка бэйрэм булсын.
Бу доньяда парын бар дип.
Кунелен янып торсын.
Свидетельство о публикации №111071303896