Мандрiвник
Ранковий поїзд покотився далі.
Дрібненький дощ нашіптує сумне,
Розкручуючи пісню по спіралі.
Пустий вокзал,за вікнами граки
Кричать,вмостившись,на гілках тополі,
Червневий ранок рум'янить боки
Хмарин похмурих,що пливуть поволі.
Я повернувсь з далеких берегів
До рідної домівки,до порогу,
Та добре знаю,як би не хотів
Залишитись.Ні знову у дорогу.
Шукаю щастя у чужих краях?
Не відповім.Того і сам не знаю.
Той шлях мій в моїх віршах і піснях,
Хто того хоче,знаю,- відшукає.
Мій давній предок якось те сказав,
Що цілий світ не міг його вловити.
Так і мене,ловив ,та не впіймав.
Я знов в дорозі,-значить буду жити.
Свидетельство о публикации №111071300106