наш мр

мої губи вже вдосталь часу
під місцевою анастезією.
любий, вигадай мені гасло,
щоб проквасився мозок мрією
доторкання до твого дотику
і стирання меж часу і місця,
дихання в такт з твоїм подихом,
насідання на правилів вістря.
так шкода, що рядочки пишуться
у хвилини, коли серце мружиться.
наші мрії назавжди залишаться
лише тим, що ніколи не збудеться.


Рецензии