Там над прыпяццю

  Em     H7
Эх, не ворана крыло над ракою той,
    Em
Не груганаў чарада там над Прыпяццю –
   Em6                Am      Fm
Гэта зорная палынь незагойная,
Em                Am                H7     Em
Гэта хмара наплыла з-пад Чарнобыля.

Не татары па зямлі дзікай конніцай,
Не Батыя табуны накапыцілі –
Гэта ў хаты да людзей гора ломіцца,
Гэта хмара наплыла з-пад Чаронобыляя.

Не ваўкі там ля ракі заскуголілі.
Не сляза цячэ з вачэй, бо чыровоная –
Гэта плача Чарнабыль па-над гонямі,
Гэта хмара праліла з-пад Чарнобыля


Рецензии