З песнi

Am                Dm
Сядай, калі ласка, слухай,
           G                C
Змаўкае на струнах песня.
        Am              Dm
Мяцеліца, завіруха —
        E                Am
Пачуццям у сэрцы цесна.
        A7                Dm
А песня ляціць па свеце,
       G                C
І словы разносіць вецер.
           Am                Dm
Вандроўнік камусьці шэпча:
            E                am
“Прашу цябе, не забудзь”.

Давай паспрабуем разам’
Мелодыю спець такую,
Каб сэрцы, душа і розум
Спляліся ў адно жывое.
І словы падхопіць вецер,
І будзе лятаць па свеце
Паднебная наша песня —
Давай, пачынай хутчэй!


Рецензии