Ангелу

АНГЕЛУ-ХРАНІЦЕЛЮ
Am               C                Dm       E7
Ангел Гасподзень, мяне беражы.
     Am          C              Dm E7
Ратуй ад варожай спакусы.
         Dm      G               C             Am
Ты ведаеш, ангел, як хочацца жыць
          Dm          E7             Am
Пад сонцам маёй Беларусі.

Ангел Гасподзень, мяне не пакінь.
Ратуй ад варожай спакусы.
Нясі маё слова праз чорны Палын,
Малітву маю да Ісуса.

   Am                C          Dm        Em
Бяры на падмогу Святога Кірылу,
         Am           C        E
За грэшную душу маю,
        Dm          G             C         Am
Бяры Еўфрасінню – яна адмаліла
         Dm            E7            Am
Свабоду ў Гасподнім Агню.

Скажыце Яму – я таксама кахаю.
Скажыце Яму – я таксама люблю.
Скажыце – нічога, нічога не знаю:
Пакутую, плачу, жыву...


Рецензии