Закон чаргi
Закон чаргі — закон тайгі, амаль што тое ж сама:
Am
Параскідай хутчэй другіх, пралазь на самы перад!
A7 Dm
Чарга — наш дом, чаргой жывём, па чэргах — мы з вусамі,
E Am
А прыйдзе час і нажывём чаргой сардэчны верад.
Dm G C
Па закону чаргі білі ў морду —
Dm E Am
Мардабойны законаў ухіл.
Dm G C
Семярых разабралі па моргах —
E Am
Растапталі законам чаргі.
І тут даюць, і там даюць — куды паспець не знаю.
Не абмінуць бы дэфіцыт, яго штодня ўсё меней.
Я і апошнім пастаю, я пастаю і з краю,
Купоны, грошы і талоны сцісну ў мокрай жмені.
Па закону чаргі білі ў морду —
Мардабойны закнаў ухіл.
Семярых разабралі па моргах —
Растапталі законам чаргі.
Натоў людзей — натоўп надзей: другім не хопіць можа?
Вось інвалід паўзе, як танк, пікіруе бабуля.
Я дзень стаяў, канчаецца тавар, памілуй Божа!
Угробіў дзень і атрымаў пад самым носам дулю.
Па закону чаргі білі ў морду —
Мардабойны закнаў ухіл.
Семярых разабралі па моргах —
Растапталі законам чаргі.
Свидетельство о публикации №111071203512