Там, де зелена долина
квітне червона калина,
дівчина пісню співає,
місяць для зіроньки сяє…
Сонечко гріє липневе,
море розлилось зелене,
спіє проросле насіння,
щоб напоїти осіння.
Літо щебече румяне,
поле хвилюється п’яне,
а чорнобривий садочок,
вишні вплітає в віночок.
Свидетельство о публикации №111071105738