Для И


Я подарую тобі палкі ночі.
Ти зійдеш з розуму, спокій втече.
Я полоню твої сонячні очі.
Ти будеш мріяти жадібно ще.

Я подарую шалені світанки.
Ти будеш зваблений і навіжений.
Я буду пестити тебе до ранку.
І буде секс наш чуттєвий, скажений.

А якщо схочеш, він буде ніжний.
А якщо схочеш - зроблюсь покірна.
Ти в моїй пам'яті дивовижний.
З тобой кохатися неймовірно:)


Рецензии