Вона була така пафосна

Вона була така пафосна,
Що мухи дохли у радіусі трьох метрів від її ідеальної зачіски.
Її тіла ніколи не торкалася бритва -
Адже є воскова епіляція, а для обраних іще лазерна.
Від червоного кольору її дорогої помади
Вибухали ображені у найкращих своїх почуттях світлофори,
І коли вона йшла, несла у брудній і негідній її атмосфері
Ідеальні випещено-безцелюлітні форми,
Гламурні тьоли на білбордах
Сопливо бились у некрасивих істериках.
Вона була така пафосна,
Що її пафосу вистачило би на всю підголівудську Америку,
І дарма, що її декольте як Маріанська западина -
Вона знала, скільки самців хотіло би в ній втопитись.
Вона елегантно розводила ноги та імпотентів,
Що наївно думали про можливість зцілення,
Її ноги танцювали танго на їхніх горлянках -
Ідеальна приманка, а знизу просто шикарний вид,
І навіть стрінги вгризалися їй у зону бікіні цілком ґламурно,
Коли доїдала в ліжку свій нулькалорійний лід.
Вона була пафосна, і замість матюкатися рідним суржиком
Впевнено і самозакохано виголошувала "Факінг шит".


Рецензии