Хайратнички

Тримай, я плела для тебе,

Це браслет дружби на щастя!

Дивись, він зливається з небом

і обіймає зап'ястя!

Носи його завжди, чуєш!

Мандруй із ним автостопом.

Коли свої вірші римуєш

і мчиш по Європі галопом.

приспів:)

Любі хайратнички
вузлики й прямокутнички.
Нас зустрічають вулички,
котяться по них брички!
Вішаю вас на гудзички.
кольору сонця, травички.
В кульки і прямокутнички
Такі приємні дрібнички!


Не кидай постійних звичок,

подорожуй самостійно

навіть на електричці.

Страви коштуй емоційно.

Дивись собі на зап'ястя,

там твій маленький спогад.

Чудові браслети на щастя

хай милують твій погляд.



Мильні бульбашки, бджолині вулики!

В світі ще безліч казкових штучок!

Роби авторучкой в папері закарлючки.

І кожна мить в тебе буде влучна!


Рецензии