Спогады души...
Це остання осені краса.
Зачарована,замріяна,зворушлива
Спогадами повниться душа.
Наче б полетіла за лелеками
В ті краї,де сонце і тепло.
Де залишилось перше кохання,
Пролетіло дитинство моє.
Та країна - прекрасна пісня,
Та країна - то юність моя!
Навкруги лиш зів*яле листя,
І на скронях блищить сивина...
2004 г
Свидетельство о публикации №111071003916
Тамбовчанка 14.10.2011 12:19 Заявить о нарушении
Спасибо большое!
Светозара 2 14.10.2011 19:50 Заявить о нарушении