Про мене
Ходитиму поруч з тобой тишком-нишком.
Якщо всеж-так відьма, то буду ведун"я
Поїти, кормити тебе в повнолуння.
Літати з метлою на місяць щоночі
Поцуплю там зорі, якщо ти так схочеш.
Я буду збирати лікуючи трави,
Для тебе життя буде в сяючих барвах.
Якщо всеж-так кішка, поступлива буду.
Калачиком ніжним звернуся на грудах.
І буду на вушко тобі муркотіти.
в нас будуть жадані і лагідні діти.
Ти сам обирай як зі мной існувати
Я буду в обіймах тебе зігрівати!
Свидетельство о публикации №111070904825