море не простить

Щоб море забути… Алкоголь/сигарети щоночі…
Й неважливо тепер, що я хочу/чого не хочу…
Лиш всередині щось бунтує/кричить/клекоче:
“Ти не зможеш забуть!”

Вже СИрени позводили з розуму всіх Матросів…
На камені чешуть скуйовджене чорне волосся.
Мені серед них неймовірно щасливо жилося
і текла в жилах ртуть…

Ти забрав мене в світ людей, світ жорстокості/болю.
Для мене це клітка. Але ти обіцяв: “На волю.”
Я покірно ступала…Крок в крок я ішла за тобою…
Тобі не збагнуть,

чого мені варте це зречення зову крові…
Море мені не простить. Море знову й знову
змусить серцем платити за вибір своєї любові…

і життям…
мабуть…
©**SIrena**

07.07.2011г.

Отклик Екатерины Балахоновой http://www.stihi.ru/2011/07/10/7586


Рецензии
хорошо что я не матрос. Хотя ходил на корабле: на корабле пустыни.:)) Интересно, а степные сирены бывают?.

Снежко Александр   29.03.2012 21:52     Заявить о нарушении
ээээ... только степные русалки)

Ира Сирена   29.03.2012 23:37   Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.