My only dream

Did I lose my faith?
Did I lose my way?
Where is my star?
Am I gonna sway?
Is it that far?
I guess I`ll reach it.
Whatever they say
Nevermind.

I wanna
Enjoy this morning light,
I wanna
Share it with you my darling.
I wanna
See you as soon as possible
Because you`re my only dream.


Рецензии