На перехресттi зоряних свiтiв
До зірки той що нам любов’ю сяє
І потяг до єднання розпаляє
На перехресті зоряних світів.
На перехресті зоряних світів.
Стою на побережжі Океану
Назустріч каравела із туману
Пливе з архіпелагу чаклунів.
І ти пливеш зустрітися зі мною
І я назустріч ринув в Океан
Піднявся зразу сильний ураган
Щоб я не зміг зустрітися з тобою.
Але я знаю чари ті помруть
А ми таки зануримось в єднання
І той хто дарував бажання
Зірками вказує нам путь.
Свидетельство о публикации №111070802481