Тарасу Шевченко

Ой Тарасе піднімися,
Подивись, востаннє,
Що зробии з України
Правнуки погані.

Обібрали Україну,
Твою рідну неньку,
Та знімають і сорочку
З нас вже потихеньку.

Ой деруть же нас Тарасе,
Та ще будуть драти.
Гірше турка, гірше ляха,
Власні супостати.

Тяжко жити в Україні
Та й простій людині
Мабуть мати породила
Нас в лиху годину.

Не росте в нас вже жито,
Не росте й пшениця.
Тільки бур'ян серед поля
Буйно колоситься.

Отакі-то в нас справи,
Дорогий Кобзарю.
Тяжко бачити отакеэ
у рідному краї.

Невже мріяв ти, Тарасе
Про таку Вкраїну,
Де знов ще раз обдурили
В нас просту людину.


Рецензии
Спасибо, за прямоту и честность!
Удачи!

С уважением, Вячеслав!

Вячеслав Сергеев   15.08.2011 03:36     Заявить о нарушении