Творця граффiтi

Кохатися з тобою таємно цілу ніч
Ранком прокинутись тримаючи тебе
Замислитись – чи втратив я вночі себе
Міняючи на незбагненну, дивну річ.

То може в мене ти - остання є любов
То може ти дарунок на сім світі
І в небесах горить Творця граффіті -
«Хай цих істот тут змішується кров».

«Так треба» – стукотіло нам в серця.
І я радів що ти таки зі мною!
А ти раділа, що я був с тобою,
В ніч божевілля і таємного вінця?


Рецензии