2008 Життя

сьогодні раз,а завтра два
рахую я зірки життя-
рахую я але не знаю,що зірку все я проживаю.
коли і сльози,навіть сміх
приносять безліч різних втіх,
але не радують вони,
вони незначущі,чужі.
сьогодні раз,а завтра два,
і проживаю я життя,
і помираю,знов живу,
і відчуваю,і люблю,
але без сенсу для життя живу
лише дя себе я.


Рецензии