На розi

Ти на розі.
Я наразі не в змозі
Брати участь у допомозі –
Неможливо зменшити дози
Наркозу.
Ти на розі
У відвертій позі
Стримуєш тваринний позив
Коли ідуть грози.
Ти на розі.
Не віддаєш позик,
Нікуди не пхаєш свій носик,
Бо ти – поза
Усім, що знаходиться на відрізку між спекою і морозом.
Ти на розі.
Досі.


Рецензии