Журавлята

Відлітають журавлята, відлітають,
Покидають рідну неньку, покидають.
А вона сумно їм вслід крилом махає
І непрошену сльозинку витирає.

- Журавлята, мої любі журавлята
Полетіли щастя - доленьку шукати.
Що чекає їх на тій тяжкій дорозі?
Залишили серце мамино в тривозі.

Хто зустріне Вас, рідненькі, в чужім краї?
Хто зустріне, нагодує, привітає?
Дай же, Боже діти, щоб завжди і всюди
Зустрічались вам в дорозі добрі люди.

Журавлята, мої любі журавлята,
Пам'ятайте, чому вчила рідна Мати.
Щоб не соромно було з людьми стрічатись,
Щоб пишалась вами й Україна - мати.


Рецензии
Спасибо, Любовь Афанасьевна, за мелодичный, напевный стих!
Творческих успехов!
С уважением,

Роза Красная   15.08.2011 12:16     Заявить о нарушении