Листопад

Листопад  запам'тає  нас
А  я  запам'таю  життя...
І  коли  скінчиться  час
Твої  долоні  відпущу
Без  сліз  і  без  жалю.
Щоб  у  пусту  хвилину
В  надрах  серця  тебе  знайти
Усміхнутись...
Щастливою  з  дарунком  пам'яті
По  долі  йти...


Рецензии