Ми будемo кохатись чарiвниця
Чи може то затьмарення було -
Таке крихке неначе бите скло.
Була чарівною, єдиною, всією…
То все не правда, то все злиї чари,
Що нашу зустріч хтось там розіб’є.
Зоря любові з обрію встає,
І згинуть міражі і всі кошмари.
Ми будемо кохатись чарівниця
Ти будеш з насолодою стогнати
Тебе я буду щастям напувати
З відкритої між зорями криниці.
Свидетельство о публикации №111070508545
Русалка Лая 06.07.2011 16:17 Заявить о нарушении