У пошуках безмежного кохання

Тремтить між нами полум’я  жадання.
Я в віртуалі створював світи -
Де в темну ніч летіли я і ти,
У пошуках безмежного кохання.

А що тут стримує чудові ті бажання -
Буремні води, піна маяти.
І дивляться он зоряні світи,
І шлють нам сокровенні запитання.

І ти долай усі між нами межі
Хай час єднання проміж нами настає
Йдемо слизьким ми узбережжям

Назустріч  сонце червоніє і встає
Дракон на велетенській чорній вежі
До щастя нашого дорогу не дає


Рецензии