часом так хочеться бути хлопчиською

часом так хочеться бути хлопчиською,
щоб показати, як треба кохати дівчат.
щоб захищати широкою спиною
від хуліганів рудих кошенят.

або щоб комусь дати по пиці,
щоб більше нікого не ображав.
щоби бухати і не червоніти,
якщо десь бухий налажав.

щоби лабати на старій гітарі
або заробити грошей на нову.
і до світанку сидіти у барі.
щоби щоразу єбати нову.

щоби не думати жодної зайвої
думки маленької навіть вночі.
і працювати, щоб можна піти було
в серйозні, брутальні мужі-копачі.


Рецензии