Ромашкове сонце...

Ромашкове  сонце  промінням  проколює  тіло,
І  листя  дерев  перекрашує  очі  в  зелений. 
А  поряд  йде  дощ...Як  я  того  і  хотіла,
Облизує  руки,  мене  обнімає  шалено.

у  мене  з  весняного  тільки  волосся  із  вітром,
А  ще  купа  планів  -  прогулянки,  море  хвилясте.
...Це  так  заспокоює,  чесно,  ви  перевірте,
Коли  в  телефоні  живе  хтось  із  голосом  щастя.
                5.04.2011


Рецензии
Аня, отлично! Последние две строчки - вообще чудо. Ну для тех, кто понимает, конечно...

Игорь Касьяненко   02.08.2011 01:04     Заявить о нарушении
Спасибо огромное. Очень приятно.

Анна Кириленко 2   04.09.2011 22:39   Заявить о нарушении